Informatiebijeenkomst Heusdenhoutsestraat fietsstraat op 13 juli

 

U bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst over Heusdenhoutsestraat fietsstraat, op  woensdag 13 juli van 19.30 tot 21.00 uur, aan de Monseigneur de Vethstraat 2 (Poelewei). Op deze bijeenkomst kunt u zien wat er in de straat gaat veranderen en hoe de gemeente dit aanpakt. U kunt vragen stellen, uw mening geven of een reactieformulier invullen.

Locatie op de kaart:

heusdenhoutsestraat fietsstraat

 

Ruimte voor fietsers

Dagelijks rijden meer fietsers dan auto’s door de Heusdenhoutsestraat. Daarom verandert deze straat binnenkort in een fietsstraat. Door een andere uitstraling en nieuwe inrichting krijgt de fietser meer ruimte. Zo draaien de rollen om en is de auto voortaan te gast in de fietsstraat. De fietsstraat gaat deel uitmaken van de Oostelijke fietsroute. Een versmalling van de autoweg en aanpassen van de fietsstraat dragen bij aan een betere verkeersveiligheid.

Ontwerp op www.breda.nl

Het voorlopig ontwerp staat in bijlage bij dit bericht op. Tot en met 19 juli 2016 kunt u schriftelijk reageren op de plannen geven. U kunt uw reactie sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Procedure

Aan de hand van de ingekomen reacties komt er een Nota van Commentaar, met antwoorden op de binnengekomen reacties. Daarna volgt de vaststelling van het Definitief Ontwerp (DO).
De werkzaamheden beginnen naar verwachting begin 2017.

Informatie

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

De Gemeente Breda publiceert informatie op overheid.nl. Wilt u Breda berichten en/of andere gemeentelijke informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice.

Bijlagen:

voorlopig ontwerp Heusdenhoutsestraat fietsstraat_deel_1

voorlopig_ontwerp_heusdenhoutsestraat_fietsstraat_deel_2

 

Volg ons ook op Facebook of mail onze voorzitter: