Muziekzondag in ’t Houwke

Zondag 16 oktober kunt u weer genieten van de maandelijkse Muziekzondag in ’t Houwke. Ditmaal met een dubbel programm. Inmiddels weten velen de weg naar deze altijd boeiende activiteit te vinden. Ditmaal is het de beurt aan Deborah Jacobs die allang geen introductie meer behoeft. Zij is een gedreven muzikant en gezegend met zoveel muzikale talenten wat door velen steeds wordt bevestigd.

Deborah zal het publiek voorzien van eigen geschreven liedjes aangevuld met een hoop covers uit menig repertoire. Er zit altijd wel iets tussen wat de liefhebbers kan bekoren. Deborah is ook degene die dit jaar het Open Podium heeft opgezet in ’t Houwke en ook deze activiteit wordt steeds vaker door velen bezocht. Speciaal voor deze gelegenheid zal de band van Harrie (een bluesmuzikant uit Heusdenhout) ook te bewonderen zijn deze Muziekzondag. Hij zal met een aantal andere muzikanten onder andere muziek van The Beatles ten gehore brengen. Alle ingredienten zijn dus aanwezig voor wederom een mooie middag in ‘Houwke.

Muziekzondag in ’t Houwke, Grote Houw 227. Aanvang: 14.00-16.30 uur. Entree: gratis.

In de pauze zal er met de hoed worden rondgegaan. Een vrijwillige bijdrage wordt enorm gewaardeerd maar is niet verplicht.

Volg ons ook op Facebook of mail onze voorzitter: