Tilburgseweg donderdag 16 juni afgesloten

De Tilburgseweg is op donderdag 16 juni in fases afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden, als het weer het toelaat. Het gaat om het deel tussen de Oosterhoutseweg/Hoogeind en de Heerbaan.

Locatie op de kaart:

afsluiting tilburgseweg

 

 

 

 

Van 9.00 tot 12.00 uur is de rijrichting vanuit het Brabantpark richting de snelweg A27 afgesloten. Van 13.00 tot 16.00 uur is de rijrichting vanaf de snelweg A27 richting het Brabantpark afgesloten.

De gemeente maakt op 16 juni de straat schoon, inspecteert en reinigt de riolen, verwijdert onkruid en herstelt beschadigingen aan de bestrating. Ook zijn er groenstroken en enkele bomen die onderhoud nodig hebben.

Waarom deze maatregelen

Op de Tilburgseweg wordt intensief geparkeerd waardoor het schoonmaken van trottoirs, goten en regenputten bijna niet mogelijk is. Een autovrije straat geeft de gemeente de meeste ruimte om de werkzaamheden goed, snel  en veilig uit te voeren. Daarom het verzoek om uw auto op donderdag

16 juni niet te parkeren, in het deel waar het werk is. Houdt u er rekening mee dat er op deze dag, in het deel waar de werkzaamheden zijn, een tijdelijk stopverbod geldt . Borden geven de omleiding aan voor doorgaand verkeer.

Informatie Nieuws bericht

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

De Gemeente Breda publiceert informatie op overheid.nl. Wilt u Breda berichten en/of andere gemeentelijke informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice .

Postcode Huisnummer:
4817BB, 85
Publicatiedatum:
13 juni 201617 juni 2016

 

Volg ons ook op Facebook of mail onze voorzitter: